Trobades escoles en valencià 2020

La festa de les Trobades 2020 organitzada per Escola Valenciana (a la qual pertany com a sòcia l’AMPA del CEIP MESTALLA) se celebrarà enguany al barri de Monteolivet (al llit del Túria, prop del Gulliver) el pròxim 5 d’abril. Esteu tot convidats a vindre i participar en nosaltres en aquesta jornada festiva en què les escoles preparen diferents tallers i activitats adreçats als més menuts.

Amb el lema Arrels de vida, llavors de futur, Escola Valenciana traça un pont entre “la tasca realitzada per persones i organitzacions que simbolitzen les arrels fondes, robustes i nodridores de l’arbre” i “ les noves realitats que ja s’albiren, nascudes de les llavors de sembra que es varen plantar amb la saó” en paraules de Natxo Badenes, president de l’entitat.

Us deixem la cançó que acompanyarà la celebració de les Trobades 2020 i que es va presentar el passat 25 de febrer i vos recordem que teniu fins al pròxim 2 de març per a comprar les samarretes de l’edició d’aquest any (8€) o paperetes per a la rifa (3€) Podeu fer el pagament per Bizum a través del número 651115535 indicant el nom i la talla.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.