Activitats Extraescolars

A partir del pròxim 1 d’octubre els nostres xics i xiques podran apuntar-se en les diferents activitats oferides per l’empresa LICEX. Aquestes activitats es desenvoluparen durant l’horari de 16.30h a 17.30h de Dilluns a Divendres.

Aquest curs, a causa de la situació en la qual ens trobem per la pandèmia de la COVID-19, els espais dels quals disposa el nostre col·legi es veuen reduïts i és, per aquest motiu, pel qual les activitats són també reduïdes perquè puguen oferir-se a tots els xiquets i xiquetes del nostre col·legi durant tota la setmana. Les activitats estan organitzades en funció dels grups als quals pertanyen els alumnes.

Per la matins, des del començament de curs, oferim el servei d’Escola Matinera. Aquesta activitat està dirigida a tots els alumnes i alumnes que, per necessitats familiars, necessiten anar al col·legi abans de l’horari lectiu. És un servei imprescindible per a les famílies que necessiten conciliar la vida laboral i familiar. Durant el mateix els alumnes podran gaudir de diferents activitats lúdiques i divertides. El servei de matinera s’ofereix de Dilluns a Divendres  a partir de les 7.30h.

La inscripció es realitza en la pàgina web de LICEX. A continuació, us detallem els preus de cada activitat. Els socis de l’AMPA estan exempts del pagament de la matrícula.

 

EDUCACIÓ INFANTIL

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Comments are closed.