COMISSIÓ PEL VALENCIÀ

La Comissió pel Valencià de l’AMPA del CEIP Mestalla és un grup format per un conjunt de mares i pares convençuts de la importància d’aconseguir una escola que garantisca l’aprenentatge real de les dos llengües oficials.

Entre els objectius principals de la comissió destaca el de col·laborar en les iniciatives que afavorisquen la presència i la difusió del valencià dins del CEIP Mestalla. L’escola pública ha de ser l’entorn ideal perquè molts xiquets i xiquetes comencen a sentir com a pròpia una llengua que en molts casos els és llunyana.

D’acord amb això, la Comissió pel Valencià col·labora en les Trobades d’Escoles en Valencià. A més d’animar a tota la comunitat escolar a participar en les Trobades, també col·laborem amb este esdeveniment mitjançant la venda de samarretes i paperetes de la rifa a benefici de les Trobades.

Finalment, volem convidar a pares, mares, mestres i altre personal del centre a participar en la comissió, ja siga col·laborant en les iniciatives que duem a terme o fent propostes i suggeriment que contribuïsquen a fomentar la presència i l’ús del valencià en el centre.

Podeu contactar amb nosaltres al correu electrònic: pelvalencia@ampaceipmestalla.org

Comments are closed.