Benvinguts a la nostra Web

L’AMPA és una associació de mares i pares d’alumnes sense ànim de lucre que té com a finalitat reforçar la comunitat escolar en benefici de tots. Un punt de suport essencial per a garantir els drets i el benestar dels nostres fills en l’àmbit educatiu. Per això, des de l’AMPA de l’escola pública Mestalla de València fem una tasca contínua a favor de la comunitat educativa que, entre tots, conformem.

L’objectiu d’esta web és facilitar un espai obert a les famílies de la nostra escola per tal d’afavorir la comunicació i compartir informació rellevant —en major o menor mesura— per a les nostres famílies. D’esta manera, ens agradaria acostar la realitat diària del nostre entorn escolar a totes i cadascuna d’estes famílies, fent-ne partícips a tots aquells membres que desitgen involucrar-se. Així doncs, vos convidem a interactuar tant en les nostres xarxes socials com en esta pàgina sense cap tipus de compromís i, sempre, des del respecte i la tolerància. Volem aprofitar, així mateix, les oportunitats que ens ofereixen les noves tecnologies en favor de la formació i l’enriquiment educatiu dels nostres fills.

Com que es tracta d’un blog associatiu vinculat a una escola pública, la Junta Directiva de l’AMPA del CEIP Mestalla valorarà prèviament els comentaris que facen els participants del blog. No s’admetran missatges malsonants o irrespectuosos cap als diferents col·lectius que configurem la comunitat escolar d’este centre. Cal mantindre una convivència respectuosa amb els altres i aconseguir, junts, una formació integral de coneixements, habilitats, destreses, actituds i valors per als nostres fills.

Quant a la publicació d’imatges tant en el blog com en les nostres xarxes, i ja que sou molts els que ens demaneu que posem fotos dels esdeveniments que fem a l’escola, publiquem aquelles fotografies més genèriques, sense plànols propers dels xiquets (tret que tinguem el consentiment exprés per a poder-ho fer). No obstant això, si en algun moment algú prefereix que no en publiquem alguna pel motiu que siga, no dubteu a comunicar-ho per a tindre-ho en compte i actuar en conseqüència.

Com sempre, és important la vostra participació i col·laboració perquè entre tots «fem escola». Des de l’AMPA del CEIP MESTALLA volem agrair-vos a tots el vostre suport continu i, especialment, a aquells familiars voluntaris que s’involucren dia a dia.

Comments are closed.