Escola de pares 2019/2020: “Acoso escolar: Identificación, detección y sensibilización.”

Benvolgudes famílies:

Continua l’Escola de Mares i Pares del CEIP Mestalla amb un curs al voltant d’un tema que genera preocupació social com és el bulling o assetjament escolar. No som pocs els pares interessats a comprendre aquest problema per a detectar-ho a temps i ajudar a les nostres xiquetes i xiquets a l’abordatge de les situacions de violència en les que les xiquetes i xiquets puguen estar immersos com a víctimes, agressors o observadors.

La xarrada és gratuïta i tindrà lloc a l’aula que ens cedisca l’escola a partir de les 16.30 h. Així mateix, l’AMPA proporcionarà servei de guarderia per a contribuir a una major assistència dels pares interessats.

El 4 de febrer s’impartirà el curs, organitzat per la FAMPA (Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes a la qual pertanyem), sota el nom de «Acoso escolar:Identificacióndetección y sensibilización». Podeu consultar ací els objectius i continguts del curs.

L’horari de la xarrada serà de 16.30 h a 18.30 h. Com tots els cursos, serà impartit per professionals relacionats amb el tema a tractar.

Vos esperem!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.