Obert el termini per a fer-se soci de l’AMPA

Ja teniu el fullet amb tota la informació i el procediment per a poder ser socis de l’AMPA. Vos en deixem una còpia tot seguit per si la necessiteu.

Cal assenyalar que hi hagué un error amb el número de l’IBAN imprés en les primeres remeses que es van repartir. Vos demanem disculpes per les molèsties que això haja pogut produir. El número de compte correcte és el que apareix en este fullet i, igualment, podeu consultar-lo sempre que ho necessiteu en este blog: si desplegueu la secció del menú de l’AMPA, trobareu una pestanya directa a “Compte bancari AMPA”. Este és l’enllaç directe a la pàgina, si voleu consultar-lo directament.

I este és el fullet amb tota la informació per a fer-vos socis:

ampa_colegiomestalla_diptico-2017_1ampa_colegiomestalla_diptico-2017_2

Per a qualsevol dubte o consulta estem, com sempre, a la vostra disposició a través del correu electrònic, el Facebook o la caseta de l’AMPA.

Aprofitem l’ocasió per a demanar la vostra implicació en els projectes i les activitats que ja estem planificant per a este nou curs. Esperem veure-vos prompte per a construir junts un curs escolar ple d’experiències enriquidores i afables per als nostres fills.

Junts fem AMPA

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.