INICI CURS ESCOLAR 2017/2018

tornem-a-l'escola-mestalla.jpg

FELIÇ TORNADA A L’ESCOLA!!!

Esta setmana ja estem tots preparant-nos per a l’inici del nou curs escolar 2017/2018 que, com tots ja sabeu, comença el pròxim dilluns 11 de setembre. 

Enguany, el calendari escolar previst per a Infantil i Primària és el següent:

  • Inici de curs:     11 setembre.
  • Nadal:     23 desembre  – 7 gener.
  • Setmana Santa / Pasqua:     29 març – 9 abril.
  • Fi de curs:     22 juny.

A això cal afegir les Falles i altres festius que inclourem en el calendari escolar en el moment oportú.

L’horari general de dilluns a divendres per al mes de setembre és el següent:

  • Classes: 9 a 13 h.
  • Menjador : 13 a 14,30/ 15 h.
  • Activitats extraescolars: 15 a 16.30 h / 16.30 – 18.00 h.

A la pàgina de l’escola podeu trobar la llista de llibres i material escolar corresponent a cada classe i cicle. Este és l’enllaç directe: LLISTA LLIBRES / MATERIAL ESCOLAR CURS 2017/18.

Aquells alumnes que participen en el banc de llibres els rebran directament a la classe corresponent per trimestres. No cal que els arreplegueu prèviament. Les llistes publicades per l’escola estan diferenciades per aquelles famílies que participen en el banc de llibres i les que no. El material escolar és el mateix per a tots.

Atenció les famílies de 1r i 2n de Primària que heu de recollir el xec-llibre: les dates per a fer-ho són del 4 al 8 de setembre de 9 a 13 h a Secretaria. (Cal presentar el document d’identitat o passaport del pare, la mare o el tutor, o bé l’autorització corresponent amb la fotocòpia d’algun d’estos documents).

Com tots els anys, les agendes escolars que subvenciona i proporciona l’AMPA per a tots els alumnes es repartiran a l’inici del curs directament a classe. En l’enllaç  següent podeu vore com seran les agendes d’enguany, amb les portades guanyadores de l’últim concurs celebrat a este efecte: Disseny agendes escolars curs 2017/18.

Vos recordem que durant estos dies l’AMPA posa a disposició d’aquelles famílies que ho necessiten el servei Tornada a l’escola en l’horari habitual (de 9 a 14 h, amb possibilitat d’ampliar des de les 7.30 fins a les 17.00 h). Ací teniu l’enllaç amb tota la informació: Tornada a l’escola.

Aprofitem per a animar a tots els socis de l’AMPAparticipar activament amb nosaltres  i contribuir a totes les activitats que organitzem durant el curs. A banda de les festes com les Falles, els Reis o la fi de curs, també hi ha moltes més coses on segurament pots ajudar i ser molt útil. D’esta manera, podràs contribuir a la millora de la nostra comunitat educativa perquè els nostres fills reben el millor de tots nosaltres.

Si encara no eres soci de l’AMPA, ací t’expliquem com pots començar a ser-ho: Fes-te’n soci.

Des de l’AMPA vos desitgem que tingueu tots un feliç inici en este nou curs escolar i que, junts, puguem compartir bons moments junts.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.