ESCOLA DE FAMÍLIES. 14 de desembre a les 17.30 hores “LA FAMILIA ENSEÑA: WEB FAMILIA Y PLATAFORMAS ONLINE”

L’AMPA del CEIP Mestalla, en el seu compromís per contribuir a proporcionar eines a les famílies que ens ajuden en el dia a dia, té una comissió encarregada de gestionar “l’Escola de Pares” que des d’aquest curs s’anomena “ESCOLA DE FAMÍLIES”. Des d’esta es gestiona la celebració de conferències, xarrades o tallers sobre temes que creiem que són d’interés a la nostra comunitat educativa. Com a associats podeu proposar temes, millores o formar part de l’equip gestor d’esta comissió. Per a això podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic redaccio@ampaceipmestalla.org i vos respondrem com més prompte millor.

Fins al moment, totes les activitats formatives d’este tipus s’han dut a terme en les instal·lacions del centre gràcies a la col·laboració de la direcció. No obstant això, i a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, no creiem procedent sol·licitar una aula a l’escola  fora de l’horari lectiu. És per això que de moment programarem una xarrada formativa en línia i, depenent de com siga la participació de la comunitat educativa, valorarem la possibilitat de continuar oferint activitats en esta modalitat al llarg del curs escolar.

D’acord amb la situació actual, el pròxim 14 de desembre a les 17.30 hores a través d’una plataforma en línia se celebrarà el curs “LA FAMILIA ENSEÑA: WEB FAMILIA Y PLATAFORMAS ONLINE”, curs oferit per FAMPA i impartit per professionals en la matèria. La duració aproximada serà d’hora i mitja.

Enllaç per a la connexió: https://meet.jit.si/CURSWEBMESTALLA

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.