Col·labora amb la Trobada d’Escoles en Valencià 2018

Recentment s’ha constituït la Comissió pel Valencià dins de l’AMPA del CEIP Mestalla. Este grup està format per un grup de mares i pares convençuts de la importància d’aconseguir una escola que garantisca l’aprenentatge real de les dos llengües oficials.

Entre els objectius principals de la comissió destaca el de col·laborar en les iniciatives que afavorisquen la presència i la difusió del valencià dins de l’escola de Mestalla. L’escola pública ha de ser l’entorn ideal perquè molts xiquets i xiquetes comencen a sentir com a pròpia una llengua que en molts casos els és llunyana.

D’acord amb això, la primera iniciativa de la Comissió pel Valencià és la de col·laborar en les Trobades d’Escoles en Valencià, que enguany se celebren el diumenge 29 d’abril a Castellar-l’Oliveral. A més d’animar-vos a participar en la trobada, volem informar-vos de les diverses possibilitats que teniu per a col·laborar amb este esdeveniment.

1. Compra de samarretes (garantia de comerç just):

  • 8 euros per samarreta;
  • 12 talles disponibles: 2, 4, 6, 8, 10, XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL (disposem de mostres entre la 4 i la XL);
  • es poden comprar fins al 28 de febrer;
  • el pagament es fa per avançat i les samarretes s’entregaran a mitjan abril.

Samarreta_Trobades2018

2. Compra de paperetes per a la rifa:

  • 1 euro per papereta;
  • premi: 5 sortejos de 150 euros segons els números premiats en el cupó de l’ONCE de la setmana del dilluns 23 de març al divendres 27 de març;
  • es poden comprar fins al 6 de març;
  • les famílies que compren 4 paperetes obtindran una carpeta de les Trobades 2018 per cada fill escolaritzat en el centre.

Si esteu interessats a adquirir samarretes de les Trobades 2018 o paperetes per a la rifa, ens podreu trobar a l’eixida de l’escola totes les vesprades entre el 19 i el 27 de febrer. També podeu contactar amb nosaltres al correu electrònic mestallapelvalencia@gmail.com.

De la mateixa manera, volem aprofitar l’ocasió per a animar-vos a col·laborar amb la comissió per a poder organitzar cada vegada més activitats perquè el valencià siga una llengua més viva a la nostra escola.

Comissió pel Valencià

Cartell_Trobades2018

Bookmark the permalink.

Comments are closed.