CIRCULAR FALLES 2018

L’AMPA DEL CEIP MESTALLA, AMB LA COL·LABORACIÓ DE LA DIRECCIÓ DE L’ESCOLA, INFORMA A LA COMUNITAT ESCOLAR:

 

El dimarts 13 de març de vesprada cremarem la falla de l’escola Mestalla.

Volem fer la falla amb la col·laboració de tota la comunitat escolar. Tots els que vullguen hi poden participar.

El tema d’enguany és el mar, de manera que poseu-vos mans a l’obra, poseu en marxa la màquina de pensar anomenada cervell i porteu els vostres ninots perquè isca una falla superxula amb qualsevol tipus d’animal marítim, vehicle marítim, etc.

Els materials, com ja sabeu, han de ser cartons, papers, teles, etc., i de cap manera es pot utilitzar cap tipus de plàstic.

Qualsevol treball serà vàlid. El que importa és fer alguna cosa entre tots perquè puguem gaudir-ne tots junts (recordant sempre el lema de la falla).

Podreu portar els ninots a l’escola a partir del 26 de febrer i fins al 13 de març. I no oblideu posar el nom i el curs en cada ninot.

Com l’any passat, hi haurà un ninot indultat que serà seleccionat per la fallera i el faller d’honor que tindran el privilegi d’encendre la metxa de la foguera de la falla. No oblideu que, si voleu presentar-vos, heu de deixar les vostres dades al despatx de l’AMPA.

La falla s’exposarà al pati de l’escola el dia 13 de març a partir de les 13.00 hs i es cremarà a partir de les 17.00 h. Els xiquets que tenen extraescolars estaran amb els seus monitors fins al final de l’activitat.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració i esperem, entre tots, fer una bona festa de falles.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.