Visita dels pares al menjador de l’escola

Visita AMPA Menjador-pati 21 nov foto.jpg

El passat mes de novembre, un grup de pares va visitar el menjador de l’escola per a conéixer de primera mà la dinàmica que porten els nostres fills i filles durant este període de temps i poder valorar així el servei i l’atenció que reben.

Arran d’esta visita, els pares que hi van assistir han elaborat un document informatiu on detallen tot el que hi van observar i també les seues impressions respecte a diferents temes que poden ser d’interés: com s’organitzen en el menjador, quines dinàmiques treballen, la valoració del menú, l’organització del temps lliure en el pati…

Pots consultar el document en l’enllaç següent:

Visita AMPA Menjador-pati 21:11:17

Visita pati_foto

Durant este curs escolar es faran més visites amb l’objectiu de valorar els diferents aspectes que, com a pares, ens preocupen per a poder aclarir qualsevol dubte que ens puga sorgir i resoldre aquells aspectes que ens preocupen. A mesura que vagen produint-se, vos anirem contant.

L’escola convida els pares que ho desitgen a visitar el menjador per a conéixer millor com funciona i com s’organitza. Amb este objectiu, la Comissió del Menjador està organitzant una llista amb aquells pares interessats a participar en estes visites, que sempre tindran lloc dilluns o dimarts. En cada classe hi ha una mare o un pare que està en contacte directe amb la comissió. Si tu també estàs interessat a participar, només has de contactar amb esta persona de la teua classe i s’encarregarà d’incloure’t en la llista de visites.

En qualsevol cas, des de l’AMPA vos anirem facilitant a través del blog la informació elaborada pel grup de pares encarregats del seguiment del menjador.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.