VOS ESPEREM EL PRÒXIM DIMARTS 14 DE MARÇ A L’ESCOLA PER A COMENÇAR LES FALLES JUNTS!

L’AMPA de Mestalla, amb la col·laboració de la direcció del centre, informen a la comunitat escolar:

COM SEMPRE L’ULTIM DIA DE CLASSE ABANS DE FALLES, EL 14 DE MARÇ A LA VESPRADA, CREMAREM LA FALLA DE L’ESCOLA MESTALLA.

Volem realitzar la falla amb la col·laboració de tota la comunitat escolar que hi vullga participar.

El tema d’engunay és  “FA 25… DINS DE 25”, un tema relacionat amb el temps: coses que hi havia fa temps i coses que podrien existir en el futur. Així que poseu-vos mans a l’obra, poseu en marxa la màquina de pensar anomenada cervell i porteu els vostres ninots perquè isca una falla superxula.

Els materials, com ja sabeu, han de ser cartons, papers, teles… No es poden utilitzar plàstics de cap tipus. Qualsevol treball serà vàlid; el més important és fer-ho entre tots perque tots puguen disfrutar-ho (recordant sempre el lema de la falla).

Podeu portar els ninots a l’escola a partir del 29 de febrer i fins al 14 de març. I no oblideu posar el nom en cada ninot.

Igual com l’any passat, tindrem el ninot indultat, que serà seleccionat per la fallera i el faller d’honor, els quals tindran el privilegi de pegar-li foc a la falla. No oblideu deixar les vostres dades al despatx de l’AMPA si voleu eixir elegits.

La falla s’exposarà al pati de l’escola l’últim dia de classe a partir de les 13.00 h, i es cremarà a partir de les 17.00 h. En funció dels bombers, els xiquets que tinguen extraescolars estaran amb els seus monitors fins al terme de l’activitat.

Agraïm la vostra col·laboració i esperem, entre tots, fer una bona festa de Falles.

crema_mestalla.png

Bookmark the permalink.

Comments are closed.