TROBADES D’ESCOLES EN VALENCIÀ 2019

La Comissió pel Valencià informa:
Un any més, la Comissió pel Valencià de l’AMPA col·labora en les Trobades d’Escoles en Valencià, una jornada lúdica itinerant que enguany celebra la seua 32a edició en el barri de Sant Josep sota el lema “Som i serem paraules”. La cita serà el pròxim dia 14 d’abril i des d’ací volem animar tota la comunitat educativa a participar en la trobada.

A més volem informar-vos de les diferents possibilitats que teniu de col·laborar en aquest esdeveniment:

1.Compra de samarretes (garantia de comerç just):

8 euros per samarreta;
talles disponibles: 2, 4, 6, 8, 10, XS, S, M, L, XL,2XL,3XL (disposem de mostres entre les talles 2 i XL);
es poden comprar fins al 6 de març;
el pagament es fa per avançat i les samarretes s’entregaran poc després d’aquesta data (informarem totes les persones interessades).

2. Compra de paperetes per a la rifa:

 3 euro per papereta i carpeta de les trobades 2019 (premi: 300 euros segons el número premiat en el cupó de l’ONCE del 20 de juny de 2019)
 es poden comprar fins al 6 de març.
Si esteu interessats a adquirir samarretes de les Trobades 2019 o paperetes per a la rifa, ens podreu trobar a l’eixida de l’escola totes les vesprades entre el 20 de febrer i el 6 de març. La venda la duem a terme pares voluntaris així que si no ens veieu i voleu posar-vos en contacte amb nosaltres, ho podeu fer a través de l’adreça electrònica  mestallapelvalencia@gmail.com
De la mateixa manera, volem animar-vos a col·laborar amb nosaltres en l’organització i posada en marxa d’un taller perquè el CEIP Mestalla torne a participar de forma activa en les Trobades.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.