Jo practique #CiberBonTracte

Des de la Unitat d’Atenció i Intervenció del PREVI i des de la direcció general d’Inclusió Educativa, ens demanen ajuda per a difondre la campanya ‘Jo practique #CiberBonTracte’.

“A través d’infografies i píndoles informatives, volem recordar a les famílies i l’alumnat quines són les recomanacions per a utilitzar internet i les xarxes socials de manera segura i adequada. Així mateix, volem informar-los sobre les vies de comunicació o denúncia de possibles casos de ciberassetjament, sexting o grooming, entre altres. 

Som conscients que durant l’estat d’alarma i confinament a les nostres llars, el professorat no ha pogut exercir la labor d’observació i acompanyament que exerceix habitualment i, per tant, ha hagut que extremar les precaucions.

A més, el temps que l’alumnat es troba connectat a internet i als dispositius mòbils s’ha incrementat exponencialment i les xarxes socials són, sovint, el mitjà de comunicació preferit per a relacionar-se amb companys, companyes, amistats i familiars.

Per això, hi ha un major risc que es produïsquen situacions conflictives, derivades d’un mal ús de les xarxes i internet.

Per evitar-ho, ens ajudes a difondre el missatge?”

http://www.ceice.gva.es/va/web/inclusioeducativa/inici 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.