Grup de consum

Som un grup de famílies de l’escola Mestalla de València interessades a mantindre a les nostres llars una alimentació equilibrada i en harmonia amb el medi ambient. A més, tenim la inquietud de posar el nostre granet d’arena per a mantindre viva la meravellosa horta de la nostra ciutat.

Són dos assumptes diferents però interrelacionats que ens fan crear el grup de consum Mestalla, per mitjà del qual comprem verdures, hortalisses, cítrics… en definitiva, agricultura ecològica directament als productors.

Per a aquells que no sàpien molt bé de què es tracta, com ens va passar al començament a alguns dels integrants del projecte, un grup de consum consisteix en un conjunt de persones que s’uneixen per a adquirir col·lectivament productes que consumeixen però no produeixen, s’organitzen de manera autònoma i s’autogestionen per a fer comandes directament als productors i per a repartir el producte. En definitiva, sense intermediaris.

Només hi ha una recepta perquè tot això funcione sobre rodes: tots els integrants han d’implicar-se en el projecte i estar compromesos. Així, tots podrem somriure.

En l’enllaç següent, teniu més informació sobre el nostre grup de consum.

CEIP Mestalla_Grupo consumo 2.jpg

Fes clic per a enllaçar amb el grup de consum Mestalla

Si a tu també t’interessa participar, només has de contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic  consumomestalla@gmail.com.

Comments are closed.