Escola de pares 2019/2020: Mejora de la atención y concentración. Recursos

Benvolgudes famílies:
Un any més posem en marxa l’Escola de Mares i Pares del CEIP Mestalla amb l’objectiu d’aportar claus i recursos que ens ajuden en l’educació i la relació amb els nostres fills. Com sempre, les xarrades o jornades que se celebren seran gratuïtes i tindran lloc a l’aula que ens cedisca l’escola a partir de les 16.30 h. Així mateix, l’AMPA proporcionarà servei de guarderia per a contribuir a una major assistència dels pares interessats.
El 4 de desembre s’impartirà el primer d’aquests cursos, organitzat per la FAMPA (Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes a la qual pertanyem), sota el nom de «MEJORA DE LA ATENCIÓN Y CONCENTRACIÓN. RECURSOS». Com el seu propi nom indica, pretén oferir-nos recursos per a millorar l’atenció i la concentració de les nostres filles i fills tant en el context acadèmic com en el familiar. Podeu consultar ací els objectius i continguts del curs.
L’horari de la xarrada serà de 16.30 h a 18.30 h. Com tots els cursos, serà impartit per professionals relacionats amb el tema a tractar.
Vos esperem!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.