Documents que es van presentar en la xerrada informativa sobre el canvi de jornada


Després de la xerrada informativa sobre el canvi de jornada que va organitzar ahir l’AMPA en el col·legi, volem agrair a les famílies i els docents del centre la seua assistència i l’especial acolliment que va tindre entre el públic.

Gràcies a la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de la Província de València (FAMPA) per les facilitats que sempre ofereix a les famílies i per la seua total disponibilitat durant la preparació i celebració de la xerrada. També a Rubén Pacheco, president de FAMPA, per resoldre els dubtes que van plantejar les famílies i els docents del centre.

Moltes gràcies també a Daniel Gabaldón-Estevan, per oferir la ponència i dedicar el seu temps a escoltar la comunitat educativa del CEIP Mestalla. És sociòleg, investigador i coordinador de la Unitat Docent de Sociologia de l’Educació en el Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València.

Per a les persones que no van poder assistir, ací, la ponéncia de Gabaldón.

A banda, durant la xerrada, es van aportar estos documents:

Informe de la Societat Espanyola de Pediatria Extrahospitalària i Atenció Primària (SEPEAP), sobre el posicionament de la jornada escolar contínua o discontínua.

Comunicat de la Societat Valenciana de Pediatria

Informe de FAMPA

Enquesta de l’Ús del Temps el·laborada per l’Institut Nacional d’Estadística

Informe del Centre de Polítiques Econòmiques de l’Escola de Negocis (ESADE), les dades aportades dels quals són de l’Enquesta de Condicions de Vida de l’INE per a analitzar per primera vegada els efectes econòmics del tipus d’horari escolar.

Altres documents:

https://ansolab.blogs.uv.es/programa_jornada_time/

https://www.dialogorede.es/wp-content/uploads/2020/12/5-libro_organizacion-escolar.pdf

https://ansolab.blogs.uv.es/time-project/

https://ojs.uv.es/index.php/RASE/article/view/21626

Bookmark the permalink.

Comments are closed.