CURSOS DE VALENCIÀ PER A FAMÍLIES I COMUNITAT EDUCATIVA

Fa uns mesos que es va constituir la Comissió pel Valencià dins de l’AMPA amb l’objectiu de promoure el coneixement i l’ús del valencià a la comunitat educativa. Este curs, l’AMPA vol organitzar classes de valencià per a les famílies i la comunitat educativa.

Estos cursos tindrien les característiques següents:

– Nivells: preparació per als títols de la Junta Qualificadora dels nivells B1 (antic elemental), C1 (antic mitjà) o C2 (antic superior), i un nivell bàsic adreçat a persones sense nocions de valencià. Es triarà el curs o els cursos que tinguen més demanda.

– Hores lectives: 60 hores en total (des del final d’octubre fins a les setmanes prèvies als exàmens de la JQCV).

– Lloc: aula cedida per l’escola.

– Horari: a partir de les 16.30 h (fora de l’horari lectiu); bé dos sessions d’una hora a la setmana, bé una sessió de dos hores.

– Preu: 40 euros màxim el curs complet (com més matrícules hi ha en una classe, més se’n redueix el preu).

Les persones interessades ens podeu fer arribar les vostres dades fins el 20 de setembre: omplint la butlleta i deixant-la a la bústia de la caseta de l’AMPA al carrer d’Èol (per a això, imprimiu el document que hi ha enllaçat al final d’esta entrada), o enviant un correu electrònic a mestallapelvalencia@gmail.com amb el nom i cognoms, el nivell o nivells en què teniu interés i l’horari que preferiríeu.

En qualsevol cas, estes dades només tenen valor informatiu: el procés d’inscripció i el pagament tindrà lloc al final d’este mes de setembre. En breu vos informarem sobre l’oferta final, de quan comença el procés de matriculació definitiu i del termini de pagament.

Igualment, també vos convidem a contactar amb la Comissió pel Valencià de l’AMPA si teniu interés a col·laborar, fer propostes o, simplement, rebre informació sobre les nostres iniciatives.

Document per a imprimir amb la butlleta:

Circular_Cursos_Valencià_DEF

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.