L’AMPA col·labora amb el calendari solidari 2018

Enguany, la nostra AMPA ha col·laborat amb l’ONG PayaSOSpital ajudant a vendre els seus calendaris solidaris. Durant estos dies, alguns dels nostres socis ha estat venent entre la comunitat educativa estos calendaris de taula per una bona causa. En menys d’una setmana n’hem venut al voltant de 200, ni més ni menys!!!

En agraïment a tot este esforç i solidaritat, ens complau comunicar-vos que una parella de pallassos de l’ONG vindrà a visitar-nos pròximament per a fer una xicoteta i divertida actuació a la nostra escola.

PayaSOSpital és una ONG valenciana que du a terme un programa d’actuacions regulars per les habitacions dels xiquets hospitalitzats en huit centres de València, Alacant i Castelló, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels xicotets pacients i les seues famílies. Per tal de poder remunerar el treball de tots els pallassos que participen en el programa, van crear iniciatives com esta del calendari a fi de recaptar els fons necessaris per a continuar portant il·lusió a estos xiquets i xiquetes.

Des de la nostra AMPA hem volgut donar suport a esta campanya perquè els somriures dels xiquets hospitalitzats no s’apaguen mai.

Gràcies a tots els que heu participat amb la compra d’un d’estos calendaris solidaris.

1_cartel-calendario-2018-venta

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.